Slide Vertrouwd en actief
in het bedrijfsleven,
onderwijs, overheid
en zorginstellingen

Vertrouwd en actief in het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en zorginstellingen

Informatiebeveiliging met focus op 4 branches

Als Sincerus werken wij voor een breed scala aan organisaties: variërend van kleine nichespelers tot grote, bekende namen, binnen het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en zorginstellingen. Wij erkennen dat de zorg andere behoeftes heeft dan het bedrijfsleven. En voor gemeenten gelden andere normen dan voor het onderwijs. Wij hebben dan ook verschillende experts die bekend zijn met een bepaalde branche.

BEDRIJFSLEVEN

Veel ondernemingen willen dat hun medewerkers 24/7 toegang hebben tot hun gegevens, waar ze ook zijn. Het liefst overal in hun moderne en vertrouwde werkomgeving en natuurlijk op een veilige manier.

ONDERWIJS

In het onderwijs zijn een online leeromgeving, toegankelijkheid, resultaten en kostenbeheersing belangrijke thema’s. Slimme IT en informatiebeveiliging spelen hierbij een grote en belangrijke rol.

OVERHEID

De dienstverlening van de overheid aan burgers gaat met de tijd mee. Dit vraagt om toekomstbestendige online oplossingen met samenhang tussen IT, communicatie, interne samenwerking en focus op security.

ZORG

De zorginstellingen staan vandaag voor grote en diverse uitdagingen. Naast een duidelijke communicatie, effectieve samenwerking en slimme IT-oplossingen is ook het beveiligen van informatie van cruciaal belang.

Maak kennis met de professionals van Sincerus

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld een gratis securityscan!
Menu