Slide Security Monitoring-op-maat
24/7/365 alert en voorbereid

Data security is complex maar Sincerus maakt het inzichtelijk en begrijpelijk

Welkom bij Cybermonitor, het Security Operations Center (SOC) van Sincerus

Cybermonitor is een onderdeel van Sincerus en levert diensten op het gebied van security monitoring en compliancy reporting. Door continue monitoring van kritische systemen en/of business applicaties kunnen malware en complexe aanvallen vroegtijdig worden opgespoord zodat snel actie ondernomen kan worden. Vanuit het in Nederland gevestigde Security Operations Center (SOC) worden klanten ondersteund in veilig en vertrouwd zaken doen doordat cyberrisico’s en cybercrime worden aangepakt en daarmee de kans op financiële- en imagoschade sterk voor organisaties worden gereduceerd.

Wat doet Cybermonitor

Veel organisaties worden door wet- en regelgeving gedwongen om securitymaatregelen te nemen en daarover te rapporteren. Cybermonitor maakt de effectiviteit van die maatregelen meetbaar en zichtbaar. Cybermonitor levert klantspecifieke rapportages die nodig zijn om compliancy aan te tonen. Investeringen in securitymaatregelen zoals IDS, IPS of anti-DDoS worden hierbij meetbaar gemaakt en gerechtvaardigd.

Continue security monitoring: 

Uiteraard heeft security monitoring betrekking op het signaleren van aanvallen en malware infecties maar ook op het controleren van wijzigingen in de infrastructuur en met name het identificeren van ongeautoriseerde wijzigingen. Ook worden toegekende autorisaties en het gebruik er van bewaakt zodat hierover gerapporteerd kan worden in het kader van compliancy conform de actuele regelgeving.

Compliancy

Kwaliteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie zijn essentieel voor iedere organisatie. Toch hebben veel organisaties regelmatig te kampen met beveiligingsincidenten rond informatiebeveiliging, mede als gevolg van menselijk falen. Daarnaast zijn organisaties, zonder het te weten, vaak door wet- en regelgeving verplicht om aan bepaalde voorwaarden te voldoen (bijvoorbeeld Nen7510, BS7799, ISO27001). De specialisten van Sincerus Consultancy zijn in staat om deze complexe materie voor uw organisatie te analyseren en hierover op een begrijpelijke wijze te adviseren middels assessments en trainingen.

Cybermonitor biedt een compleet-op-maat dienstenpakket

Cybermonitor kent vertrouwde partnerships met onder meer:

Maak ook kennis met onze Cybermonitor professionals

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld een gratis securityscan!

Ja, ik wil weten wat Cybermonitor voor mijn organisatie kan betekenen

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • - Uw keuze* -
  • HTTPS-check
  • Scan Security-Headers
  • Open Poorten Scan
  • E-mail Scan
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Velden aangeduid met een* zijn verplichte velden
Menu