E-Learning Awareness

Maak medewerkers bewust van cybergevaren

Kies voor E-learning via Sincerus

Zorgen voor een effectieve informatiebeveiliging is binnen onze huidige digitale wereld van essentieel belang. Organisaties werken met steeds meer (privacygevoelige) data binnen specifiekere wet- en regelgeving. Tegelijkertijd blijven kwaadwillenden speuren naar kwetsbaarheden. En dat gaat verder dan alleen binnen technische IT-omgevingen. Ook het menselijk handelen zorgt regelmatig voor kwetsbare situaties. De processen en technieken binnen uw organisatie kunnen nog zo goed op orde zijn, uiteindelijk is en blijft de mens de zwakste schakel binnen de securityketen. Kwaadwillenden maken daar dan ook steeds vaker gebruik van.

Wilt u voorkomen dat uw medewerkers binnen uw organisatie bewust of onbewust kritische problemen veroorzaken? Maak ze dan bewust van de mogelijke gevolgen van hun handelingen door middel van de uitgebreide E-learning methode van Sincerus. In het kader van de huidige wet- en regelgeving is bewustwording niet alleen noodzakelijk, ook de vastlegging ervan en het uitreiken van certificaten is enorm belangrijk.

E-Learning Security Awareness

Het doel

Bewustwording betekent het continu bewust zijn van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Sommige risico’s zijn te beperken met behulp van technische maatregelen. Maar de meeste risico’s vinden we terug in het handelen als onderdeel van menselijk gedrag. De E-learning methode van Sincerus richt zich daarom vooral op het menselijk handelen. We geven uw medewerkers inzicht in hun eigen gedrag. Want dat bepaalt grotendeels de mate waarin risico wordt gelopen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Onze aanpak

We hebben onze E-learning methode als complete bewustwordingstraining ontwikkeld. De methode is opgebouwd uit modules. Elke module neemt in totaal ongeveer 12 minuten in beslag. Met animaties, video’s, praktijkvoorbeelden en praktische tips leren we uw medewerkers wat hun rol is binnen de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. En wat hun verantwoordelijkheden zijn. Hierdoor gaan zij veilig(er) en bewust(er) werken. Wilt u inhoudelijke aanpassingen doen of maatwerkmodules aan de training toevoegen? Ook voor maatwerk in informatiebeveiliging helpen wij u graag verder.

Het resultaat

Het resultaat van onze E-learning is dat medewerkers op een doelgerichte wijze getraind zijn en het eerdere bepaalde informatiebeveiligingsniveau is verhoogd. Door middel van rapportage krijgt u van ons eenvoudig inzicht in de kennis van de medewerkers, uw bedrijf in het algemeen of specifiek per afdeling. Elk E-learning traject sluiten we af met een online kennistest. En bij een positief resultaat ontvangt de betreffende medewerker een Security Awareness certificaat.

MEER WETEN?

Wij helpen u snel verder!

x
RICHARD HULZINGA

Sales Consultant

Met mijn collega’s help ik u snel verder.

Bel: 06-51663174
of stuur een e-mail:
richard.hulzinga@sincerus.nl

Ons complete aanbod E-learning modules

Sincerus biedt een uitgebreide keuze aan E-learning modules. Deze modules zijn te programmeren tot een effectief E-learning programma voor uw organisatie. Is uw organisatie internationaal georiënteerd? Geen probleem. Onze modules zijn zelfs in 8 verschillenden talen beschikbaar. Naast de Nederlandse versie bieden wij u de taalversies: Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Ontbreekt er een landversie, dan vertalen we deze graag voor u.

KICK-OFF
WACHTWOORDEN
INTERNET & CLOUD
E-MAIL & FRAUDE
PC & WERKPLEK
SOCIAL ENGINEERING
KICK-OFF

We gaan in op de essentie van bewustzijn rondom informatiebeveiliging en de risico’s en consequenties die medewerkers kunnen veroorzaken.

WACHTWOORDEN

In deze module staat het trainen in het maken van sterke en simpel te onthouden wachtwoorden centraal.

INTERNET & CLOUD

In deze module leren medewerkers hoe zij veilig gebruik kunnen maken van het internet en de cloud omdat deze omgeving zich juist kenmerkt door grote risico’s.

E-MAIL & FRAUDE

Gaat in op hoe uw medewerkers een phishingmail kunnen herkennen en welke acties zij moeten ondernemen om erger te voorkomen.

PC & WERKPLEK

Deze module leert medewerkers wat zij wel en niet moeten doen bij en rondom hun werkplek en waar mogelijke gevaren liggen.

SOCIAL ENGINEERING

Criminelen misleiden en manipuleren om informatie te verkrijgen. We maken in deze module uw medewerkers weerbaar voor het sociale aspect van cybercrime.

VEILIG MOBIEL
PRIVACY
DE AVG (GDPR)
DIGITALE BEDRIJFSFRAUDE
ONLINE EXAMEN
OPFRISMODULES
VEILIG MOBIEL

Uw medewerkers ontdekken hoe ze met draagbare apparaten moeten omgaan in relatie tot opgeslagen en toegankelijke data.

PRIVACY

We gaan in op persoonsgegevens op het werk en leggen uit wat er wel en wat juist niet uitgewisseld mag worden.

DE AVG (GDPR)

Deze module gaat in op de basisprincipes van de AVG en legt uit hoe medewerkers datalekken kunnen voorkomen.

DIGITALE BEDRIJFSFRAUDE

In deze nieuwe module behandelen we door middel van toegankelijke scenario’s de verschillende methoden die criminelen gebruiken. Ook geven we de gebruikers praktische tips om deze methoden te herkennen en wat ze kunnen doen om digitale bedrijfsfraude te voorkomen.

ONLINE EXAMEN

We testen de kennis van uw medewerkers via een online examen. Wie geslaagd is, ontvangt het Security Awareness certificaat.

OPFRISMODULES

In deze module brengen we de belangrijkste zaken van de voorgaande modules nogmaals onder de aandacht. Er zijn twee opfrismodules die elk drie onderwerpen behandelen.

Ja, ik ben geïnteresseerd in het E-learning programma van Sincerus

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op. Wij vertellen u graag hoe effectief E-learning voor uw medewerkers en uw organisatie kan zijn. 

Maak kennis met de professionals van Sincerus

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld
een gratis securityscan!
Menu