E-Learning Awareness

Maak medewerkers bewust van cybergevaren

Kies voor E-learning via Sincerus

Zorgen voor een effectieve informatiebeveiliging is binnen onze huidige digitale wereld van essentieel belang. Organisaties werken met steeds meer (privacygevoelige) data binnen specifiekere wet- en regelgeving. Tegelijkertijd blijven kwaadwillenden speuren naar kwetsbaarheden. En dat gaat verder dan alleen binnen technische IT-omgevingen. Ook het menselijk handelen zorgt regelmatig voor kwetsbare situaties. De processen en technieken binnen uw organisatie kunnen nog zo goed op orde zijn, uiteindelijk is en blijft de mens de zwakste schakel binnen de securityketen. Kwaadwillenden maken daar dan ook steeds vaker gebruik van.

Wilt u voorkomen dat uw medewerkers binnen uw organisatie bewust of onbewust kritische problemen veroorzaken? Maak ze dan bewust van de mogelijke gevolgen van hun handelingen door middel van de uitgebreide E-learning methode van Sincerus. In het kader van de huidige wet- en regelgeving is bewustwording niet alleen noodzakelijk, ook de vastlegging ervan en het uitreiken van certificaten is enorm belangrijk.

E-Learning Security Awareness

Het doel

Bewustwording betekent het continu bewust zijn van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Sommige risico’s zijn te beperken met behulp van technische maatregelen. Maar de meeste risico’s vinden we terug in het handelen als onderdeel van menselijk gedrag. De E-learning methode van Sincerus richt zich daarom vooral op het menselijk handelen. We geven uw medewerkers inzicht in hun eigen gedrag. Want dat bepaalt grotendeels de mate waarin risico wordt gelopen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Onze aanpak

We hebben onze E-learning methode als complete bewustwordingstraining ontwikkeld. De methode is opgebouwd uit modules. Elke module neemt in totaal ongeveer 12 minuten in beslag. Met animaties, video’s, praktijkvoorbeelden en praktische tips leren we uw medewerkers wat hun rol is binnen de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. En wat hun verantwoordelijkheden zijn. Hierdoor gaan zij veilig(er) en bewust(er) werken. Wilt u inhoudelijke aanpassingen doen of maatwerkmodules aan de training toevoegen? Ook voor maatwerk in informatiebeveiliging helpen wij u graag verder.

Het resultaat

Het resultaat van onze E-learning is dat medewerkers op een doelgerichte wijze getraind zijn en het eerdere bepaalde informatiebeveiligingsniveau is verhoogd. Door middel van rapportage krijgt u van ons eenvoudig inzicht in de kennis van de medewerkers, uw bedrijf in het algemeen of specifiek per afdeling. Elk E-learning traject sluiten we af met een online kennistest. En bij een positief resultaat ontvangt de betreffende medewerker een Security Awareness certificaat.

Ons complete aanbod E-learning modules

Sincerus biedt een uitgebreide keuze aan E-learning modules. Deze modules zijn te programmeren tot een effectief E-learning programma voor uw organisatie. Is uw organisatie internationaal georiënteerd? Geen probleem. Onze modules zijn zelfs in 8 verschillenden talen beschikbaar. Naast de Nederlandse versie bieden wij u de taalversies: Engels, Duits, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Ontbreekt er een landversie, dan vertalen we deze graag voor u.

Ja, ik ben geïnteresseerd in het E-learning programma van Sincerus

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op. Wij vertellen u graag hoe effectief E-learning voor uw medewerkers en uw organisatie kan zijn. 

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Menu