Slide Volledig ontzorgen op het
gebied van integrale beveiliging

Volledig ontzorgen op het gebied van integrale beveiliging

Bent u op zoek naar een specifieke beveiligingsoplossing?

MENS

Voor veel bedrijven en ondernemingen stellen wij een jaarplan op om medewerkers te trainen en te toetsen. Met dit jaarplan kunt u bij de start van het project uw onderneming toetsen met een Phishing mail en een mystery guest. Gedurende het jaar kan men gebruik maken van de e-learning tool en trainingen volgen om bewuster te worden. Wij ondersteunen de bewustwordingcampagne met materialen voor uw website of in print voor binnen uw bedrijf. Wij plannen presentaties en workshops voor management en personeel om ze mee de diepte in te nemen. Het jaarplan kunt u afsluiten door nogmaals een phishing mail en of een mystery guest in te zetten.

TECHNIEK

Als ww organisatie is getest op datalekken, dan zal dat altijd een momentopname zijn en zeker geen garantie op termijn. Door een abonnement te nemen op onze diensten kunt u periodiek uw infrastructuur laten testen door middel van een Vulnerability scan of een penetratietest. Wilt u altijd zekerheid dan sluiten wij uw kritieke ICT-omgevingen aan op onze Cybermonitor-oplossingen.

Wij bieden u een totaaloplossing

De ultieme oplossing is uw integrale beveiliging binnen de twee segmenten, Mens en Techniek in beheer laten nemen door Sincerus. Samen met u stellen wij het programma samen wat het beste past voor uw organisatie.

MENS: Bewustwordingscampagne

TECHNIEK: Periodieke vulnerability scan

Maak ook kennis met de Sincerus professionals

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld een gratis securityscan!
Menu