Slide Data security is complex
maar Sincerus maakt het
inzichtelijk en begrijpelijk

Data security is complex maar Sincerus maakt het inzichtelijk en begrijpelijk

Wij zijn Sincerus

Sincerus bestaat uit een groot team van experts op het gebied van informatiebeveiliging. Onze professionals hebben verregaande kennis op bijvoorbeeld het gebied van privacy, ethisch hacking en security monitoring.  Met meer dan 15 jaar ervaring kennen wij, samen met onze zusterbedrijven, de markt en weten wij welke ontwikkelingen er door de jaren heen plaats hebben gevonden. Ook kennen wij de risico’s die er liggen en weten wij dat vaak de mens de zwakste schakel is binnen informatiebeveiliging. Door de jaren heen hebben wij de juiste aanpak ontwikkeld om elk soort organisatie of bedrijf te helpen met hun security vraagstukken. Voor vandaag en morgen.

Wat doet Sincerus

Wij helpen organisaties en bedrijven, ongeacht hun schaalgrootte of technische infrastructuur, bij het implementeren en borgen van het gewenste niveau van informatiebeveiliging door middel van analyses, advies, training en begeleiding.

Kwaliteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie zijn essentieel voor iedere organisatie. Toch hebben veel organisaties regelmatig te kampen met beveiligingsincidenten rond informatiebeveiliging, mede als gevolg van menselijk falen. De specialisten van Sincerus Consultancy zijn in staat om deze complexe materie voor uw organisatie te analyseren en hierover op een begrijpelijke wijze te adviseren middels assessments en trainingen.

Zo werkt Sincerus

Elke organisatie is anders en dit betekent dat wij per organisatie bekijken welke aanpak het beste is. Daarom werken wij met een 5-stappen plan. We gaan eerst in gesprek om te bepalen met welke organisatie wij te maken hebben en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens gaan wij door middel van een analyse kijken welke diensten en/of producten het best in de organisatie passen, allen gebaseerd op mens en techniek. Deze zullen zorgen voor een gewenst resultaat. Uiteraard zorgen wij ook voor de nazorg om uw organisatie ook op lange termijn van dienst te kunnen zijn.

Maak ook kennis met de Sincerus professionals

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld een gratis securityscan!
Menu