Slide Specialisten in Baseline
Informatiebeveiliging
Gemeenten (BIG)

Specialisten in Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG)

Verandering in de samenleving zorgt voor nieuwe uitdagingen

Met de snelle veranderingen in de samenleving verandert de dienstverlening van overheden aan burgers en ook de interne organisatie van overheidsinstellingen. Toenemende online dienstverlening, goede interne communicatie en samenwerking en veiligheid van gegevens zijn daarbij essentieel.

Sincerus en mede zusterondernemingen van de Vincere Groep helpt overheden om slimme, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen te realiseren, met grote samenhang tussen IT, Communicatie en Security. Niet alleen als expert op deze gebieden, maar juist doordat wij veel werken voor gemeenten, provincies en andere (semi)overheidsinstellingen. Daardoor kennen wij hun uitdagingen en behoeften vanuit hun praktijk en onze ervaring.

Sincerus kan u helpen

Sincerus bedient overheidsinstellingen in het hele land. Wij helpen hen doelgericht en efficiënt IT-beleid te ontwikkelen en zorgen voor de realisatie. Samen met onze zusterbedrijven hebben wij alle specialisten en diensten in huis om de overheid als full service partner te bedienen.

Uw medewerkers en dienstverlening aan burgers moeten optimaal kunnen functioneren, dankzij een veilige, stabiele werkomgeving. Of die nu in de cloud, op locatie of in een mengvorm gerealiseerd moet worden. Het kan allemaal en bescherming van informatie is daarbij essentieel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met adviseren van gemeenten over BIG (Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten) en bijvoorbeeld het adviseren en begeleiden van hun CISO’s (Chief Information Security Officers).

Sincerus is ook actief in de volgende branches:

Maak kennis met de professionals van Sincerus

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld een gratis securityscan!
Menu