Penetratietesten (pentesting)

Bent u benieuwd naar de beveiliging van uw online-omgeving, apps, interne netwerk of andere techniek? Wij kunnen dit voor u onderzoeken. Bij een pentest onderzoeken onze specialisten (OSCP en CEH gecertifceerd) naar aanleiding van uw vraagstuk een afgesproken onderdeel van uw techniek. We gaan op zoek naar zoveel mogelijk kwetsbaarheden, schatten risico’s in en geven concrete verbeterpunten voor elke bevinding. Is uw omgeving of vraag niet standaard? Geen probleem, dat vinden wij juist interessant!

Waarom een pentest?

Bedrijven worden steeds afhankelijker van de goede werking van software voor hun dienstverlening. Een bedrijf zonder ICT is tegenwoordig ondenkbaar, maar tegelijkertijd wordt de ICT steeds complexer en steeds meer verbonden met het internet. Dit brengt, naast kansen, ook grote risico’s met zich mee. Ondertussen zien we ook dat kwaadwillende hackers steeds geavanceerder worden en zwakke plekken weten uit te buiten. Sincerus heeft bedrijven gezien waarbij de volledige ICT neergehaald werd door hackers die ransomware installeerden op het netwerk. Soms is dan de enige mogelijkheid om alles opnieuw op te bouwen. Wij willen bedrijven helpen dit soort situaties te voorkomen.

Bij het uitvoeren van een pentest gaan onze specialisten als een hacker te werk op uw techniek. Maar in plaats van de bevindingen uit te buiten, maken onze specialisten heldere rapportages voor u.

Wij geven aan hoe u uw beveiliging tot een hoger niveau kan brengen. En als wij tijdens de test kritieke risico’s vinden, dan nemen wij gelijk contact met u op.

Ons aanbod

Wij hebben ervaring met verschillende soorten pentesten en aangepaste beveiligingsonderzoeken:

null
Webapplicaties via OWASP-richtlijnen en eigen methodiek
null
Mobiele applicaties (Android, iPhone) op OWASP MASVS-richtlijnen
null
Gastennetwerken
null
TLS-beveiligingsonderzoek gebaseerd op NCSC-richtlijnen
null
Volledige internet IP-ranges
null
Volledige interne netwerken
null
Black box, grey box & white box testing
null
Pentesten in teken van compliance, zoals voor ISO27001, DigiD of een eis van een cyberverzekering of van een accountant

Staat wat uw zoekt er niet bij? Geen probleem, wij gaan graag met u in gesprek voor een aangepaste uitdaging.

Heeft u behoefte aan beveiligingsonderzoek maar niet direct een handmatige pentest? Wij kunnen ook een lichtere vulnerability scan voor u uitvoeren.

Waarom Sincerus?

Wij hebben OSCP- en CEH-gecertificeerde onderzoekers met een VOG

Onze onderzoekers krijgen up to date threat intelligence via ons Security Operations Center

U krijgt altijd een presentatie en uitleg over alle bevindingen, dit kan op locatie

Wij hebben een divers team met kennis van onder andere netwerken, applicatiebeveiliging, bug hunting, bedrijfsprocessen, Windows, Linux & cloud

Onze consultants kunnen u verder helpen met het verbeteren van uw organisatie

Kortom wij hebben u veel te bieden. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over de duidelijkheid van onze rapportages en de praktische verbeterpunten die we ze aanreiken.

Ja, ik ben geïnteresseerd in een penetratietest

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op. U kunt dan alle informatie, over onder meer onze plan-van-aanpak rondom de penetratietest, tegemoet zien.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Menu