Slide Ons E-learning pakket maakt uw
medewerkers bewust van cybergevaren
VRAAG DE E-LEARNING DEMO AAN E-LEARNING FOLDER DOWNLOADEN

Ons E-learning pakket maakt uw medewerkers bewust over cybergevaren

Maak medewerkers bewust van cyberrisico’s

Zorgen voor een effectieve informatiebeveiliging is binnen onze huidige digitale wereld van essentieel belang. Organisaties werken met steeds meer (privacygevoelige) data binnen specifiekere wet- en regelgeving. Tegelijkertijd blijven kwaadwillenden speuren naar kwetsbaarheden. En dat gaat verder dan alleen binnen technische IT-omgevingen. Ook het menselijk handelen zorgt regelmatig voor kwetsbare situaties. De processen en technieken binnen uw organisatie kunnen nog zo goed op orde zijn, uiteindelijk is en blijft de mens de zwakste schakel binnen de securityketen. Kwaadwillenden maken daar dan ook steeds vaker gebruik van.

Wilt u voorkomen dat uw medewerkers binnen uw organisatie bewust of onbewust kritische problemen veroorzaken? Maak ze dan bewust van de mogelijke gevolgen van hun handelingen door middel van de uitgebreide E-learning methode van Sincerus. In het kader van de huidige wet- en regelgeving is bewustwording niet alleen noodzakelijk, ook de vastlegging ervan en het uitreiken van certificaten is enorm belangrijk.

E-learning Security Awareness

Wat levert de E-learning uw organisatie op?

Bewustwording betekent het continu bewust zijn van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Sommige risico’s zijn te beperken met behulp van technische maatregelen. Maar de meeste risico’s vinden we terug in het handelen als onderdeel van menselijk gedrag. De E-learning methode van Sincerus richt zich daarom vooral op het menselijk handelen. We geven uw medewerkers inzicht in hun eigen gedrag. Want dat bepaalt grotendeels de mate waarin risico wordt gelopen met betrekking tot informatiebeveiliging.

Wat leren medewerkers precies van de E-learning?

We hebben onze E-learning methode als complete bewustwordingstraining ontwikkeld. De methode is opgebouwd uit modules. Elke module neemt in totaal ongeveer 12 minuten in beslag. Met animaties, video’s, praktijkvoorbeelden en praktische tips leren we uw medewerkers wat hun rol is binnen de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. En wat hun verantwoordelijkheden zijn. Hierdoor gaan zij veilig(er) en bewust(er) werken. Wilt u inhoudelijke aanpassingen doen of maatwerkmodules aan de training toevoegen? Ook voor maatwerk in informatiebeveiliging helpen wij u graag verder.

Hoe wordt de E-learning afgerond?

Het resultaat van onze E-learning is dat medewerkers op een doelgerichte wijze getraind zijn en het eerdere bepaalde informatiebeveiligingsniveau is verhoogd. Door middel van rapportage krijgt u van ons eenvoudig inzicht in de kennis van de medewerkers, uw bedrijf in het algemeen of specifiek per afdeling. Elk E-learning traject sluiten we af met een online kennistest. En bij een positief resultaat ontvangt de betreffende medewerker een Security Awareness certificaat.

Heldere uitleg via video animaties
Korte laagdrempelige modules
Altijd up-to-date leerstof
Gebruiksgemak op elk device en locatie
Modulair en gespreide deelname
Certificering van de deelnemers
In meerdere talen beschikbaar
Met ondertiteling

Ons E-learning programma maakt medewerkers bewust over cybergevaren en leert ze om schade te voorkomen

Onze uitgebreide en vernieuwde E-learning programma omvat onder meer de volgende modules:

1. Kick-off
2. Wachtwoorden
3. Internet & Cloud
4. E-mail & Fraude
5. PC & Werkplek
6. Social Engineering

7. Veilig mobiel
8. Privacy
9. Digitale bedrijfsfraude
10. Online examen
11. De AVG (GDPR)
12. Twee opfrismodules tussendoor

Bovenstaande leermodules zijn beschikbaar in 8 verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Portugees, Pools en Tsjechisch. Daarnaast beschikken de modules ook over ondertiteling in zowel Nederlands als Engels.

Hoe het werkt

1. Vul het onderstaande formulier in en verzend deze. Alvorens een van onze professionals persoonlijk contact met u opneemt, ontvangt u direct een e-mail dat uw aanvraag door Sincerus in behandeling wordt genomen.

2. Wij nemen snel contact met u op voor extra informatie over ons uitgebreide E-learning programma. We bespreken alle mogelijkheden en inventariseren uw wensen om voor uw organisatie een vrijblijvend E-learning voorstel te doen.

3. Op basis van het besprokene doen we u een E-learning aanbieding. Het voorstel is voor uw organisatie op maat samengesteld met als basis onze uitgebreide E-learning modules die we zelfs meertalig kunnen programmeren.

4. Na ontvangst van ons voorstel heeft u alle mogelijkheid om ons vragen te stellen. Maakt u de keuze voor ons E-learning programma dan starten wij direct met de samenstelling en planning om uw medewerkers online les te geven.

Sincerus werkt nu onder meer voor:

Ja, ik ben geïnteresseerd in het E-learning programma van Sincerus

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Vragen over onze securityscans of meer informatie over de dienstverlening van Sincerus?

Samen met mijn collega’s help ik u graag verder.

RICHARD HULZINGA

Sales Consultant
Menu