Kom jij werken bij Sincerus?

Samen werken aan optimale informatiebeveiliging

Meer dan 35 Sincerus collega’s en ruim 400 collega’s van onze 6 zusterbedrijven, binnen de Vincere groep, werken 24/7 aan de informatiebeveiliging van klantorganisaties en onze samenleving. Dit doen wij vanuit Sincerus met uiterste gedrevenheid, verregaande deskundigheid en hoogste betrouwbaarheid.
De komende jaren hebben wij bij Sincerus nieuwe collega’s nodig om het groeiende aantal klanten optimaal te kunnen bedienen. Maak kennis met Sincerus en wie weet werk en groei jij straks als een gewaardeerd Sincerus teamlid bij boeiende klantorganisaties.

Onze actuele vacatures

Senior Security Tester

Security Professional

Security Consultant

IAM Security Consultant

SOC-Specialist

IAM Security Practitioner

Afstuderen

Wat Sincerus collega’s zeggen 

Als Security Consultant geef ik advies om informatiebeveiliging te verbeteren. Daarnaast probeer ik mensen bewust te maken van de waarde van informatie.
Gerben de JongSecurity Consultant
Sinds 2016 werk ik bij Sincerus, een leuke organisatie waar alle collega’s elke dag werken aan informatieveiligheid binnen verschillende bedrijven en in verschillende branches. Door de afwisselingen van opdrachten en projecten blijft mijn werk leuk, uitdagend en erg leerzaam.
Lisan van BolhuisSecurity Consultant
Als Privacy Consultant ben ik veel bij klanten waar ik de rol invul van Functionaris Gegevensbescherming (FG) of Privacy Officer. Ik adviseer klanten om veiliger te werken en hun processen beter in te richten. Daarnaast test ik ook of organisaties hun fysieke beveiliging op orde hebben. Dit doe ik als mystery guest waarbij ik geoorloofd een organisatie probeer binnen te dringen.
Bart Hein EngelPrivacy Consultant

Heb je nog vragen?

Ik beantwoord graag je vragen. Bel: 06-51663174 of stuur een e-mail

RICHARD HULZINGA

Sales Consultant
Menu