Slide De bescherming van
privacygevoelige informatie
heeft onze specialistische zorg

De bescherming van privacygevoelige informatie heeft onze specialistische zorg

De uitdagingen in de zorg van vandaag

Zorginstellingen staan voor grote en zeer diverse uitdagingen. Groeiende zorgbehoefte, gereguleerde marktwerking, transparantie bieden en veranderende samenwerking met zorgverzekeraars en patiënten of cliënten. En dat terwijl zorgkosten omlaag moeten en de productiviteit omhoog. Goede communicatie, veiligheid en samenwerking en slimme IT-oplossingen zijn daarvoor essentieel.

Sincerus helpt zorginstellingen om slimme, toekomstbestendige oplossingen te realiseren, met grote samenhang tussen IT, Communicatie en Security. Niet alleen als expert op deze gebieden, maar vooral omdat wij met onze zusterbedrijven veel samenwerken met organisaties in zorg en welzijn. Daardoor kennen wij hun uitdagingen en behoeften vanuit hun praktijk en onze ervaring.

Sincerus kan u helpen

Sincerus bedient veel zorginstellingen in het hele land. Wij hebben alle specialisten en diensten in huis om uw medewerkers efficiënt en gemakkelijk veilig te laten (samen)werken en optimaal presteren. Dankzij een veilige en stabiele werkomgeving. De bescherming van belangrijke en privacygevoelige informatie is daarbij essentieel. Gegevens moeten te allen tijde beschikbaar zijn voor de juiste behandelaars, maar wel optimaal beschermd blijven. Onze specialisten hebben ook daar veel ervaring mee en helpen u graag vooruit.

Sincerus is ook actief in de volgende branches:

Maak kennis met de professionals van Sincerus

Voor vrijblijvend advies of bijvoorbeeld een gratis securityscan!
Menu